Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çaylarbaşı Ortaokulu

Telefon : 05308827223
Belgegeçer : 0414 576 11 20
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://caylarbasiortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çaylarbaşı Köyü Siverek/ŞANLIURFA
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, yarınlardan emin, geleceğe güvenle bakan bir okul olmak.
MİSYON : Biz , öğrencilerimize bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerinin farkında olan, eğitili bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
BAŞARILAR : 2012-2013 eğitim öğretim yılında 2 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi, 6 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 4 Öğrencimiz Kız Anadolu Lisesi, 2 Öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 öğrencimiz Anadolu Teknik Lisesini kazanarak eğitim hayatlarına devam etmektedirler. Ayrıca 2012-2013 eğitim öğretim yılında okulumuz yıldız kızlar voleybol takımımız Siverek ilçe birincisi, Şanlıurfa il ikincisi olma başarısını gösterdiler.

Öğretmen :6
Öğrenci :100
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :130
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM(İLKOKUL VE ORTAOKUL AYNI BİNADA)
Saatler : 08:30 14:40
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : SOBALI
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz Siverek merkeze okul servisi ile gidip gelmektedirler. servis ücreti öğretmenler tarafından karşılanmaktadır. ayrıca köyün kendine ait 3 dolmuşu bulunmaktadır. bu dolmuşlar sabah köyden Siverek´e gidip akşam geri dönmektedirler.
Yerleşim Yeri : Şanlıurfa ili Siverek ilçesi Çaylarbaşı köyü Şanlıurfa Siverek kara yolu üzerinde içeriye 20 km mesafede bulunmaktadır. Köyümüz Atatürk barajı kenarında yaklaşık 200 hane ve 1000 nüfusa sahiptir. Köyümüzde Sağlık Ocağı, Jandarma Karakolu Cami vardır. Köyün geçim kaynağı tarım üzerine olup pamuk, buğday, arpa, soğan gibi ürünler yetiştirilmektedir. Ayrıca meyve yetiştiriciliği de yapılmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şanlıurfa il merkezine 70 km uzaklıkta, Siverek ilçe merkezine 40 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :